Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ

                         Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα

Ένα Πρόγραμμα βελτίωσης των συνθηκών, για προστασία της Υγείας, στους εσωτερικούς χώρους.

Για την παραγωγή έργου και την επίτευξη αυτού του στόχου, προσαρμόζονται πρότυπα με την δημιουργία εργαλείων μεθοδολογίας στην αποτύπωση της καθαριότητας , συγχρόνως δε θα πρέπει:

1) Να υπάρχει συμμετοχή στην έρευνα για την βελτίωση παρεχομένων υπηρεσιών.
2) Να δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα.
3) Να γίνονται καταγραφή στοιχείων με τεστ προσδιορισμού σε αντιπροσωπευτικά δείγματα.
4) Μετά από τα δεδομένα στοιχεία που θα συλλεχθούν και με την ύπαρξη στατιστικών γίνει πληροφόρηση στο ευρύ κοινό, σε συμμετέχοντες επαγγελματίες στους τομείς της καθαριότητας, αλλά και επιστημονικών φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό, μπορεί να διαπιστωθούν αν υπάρχουν παράγοντες κινδύνου εκδήλωσης ασθενειών, σπατάλης σε ενεργεία χρόνο εργασίας, επιπτώσεις στο περιβάλλον, θα ιεραρχηθούν βάσει των αναγκών και θα προταθούν μέτρα πρόληψης για την βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη αντιμετώπιση των σημαντικότερων κινδύνων.                                 

  Κερδίστε ενα Διπλό Ανταποδοτικό Όφελος: 

1) α) Την  ‘‘περιβαλλοντολογική απολύμανση κατά όγκο »-Bio Εξυγίανση , με νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο”,  β) υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με επαγγελματικές εφαρμογές απολύμανσης κατά όγκο  (Room Disinfection Unit)αλλά και (Room Unit Bio-Decontamination) με την εφαρμογή της  μεθόδου BiOzone και την χρήση του Ozone (όζοντος O 3) στον αέρα κατά όγκο, ως εναλλακτική τεχνολογία ελέγχου μικροοργανισμών, μυκοτοξίνων φυτοτοξινών, παθογόνων ιών, επιβλαβή βακτήρια, μια άκρος  φιλική μέθοδος προς τις ανάγκες των ανθρώπων αλλά και του περιβάλλοντος, για ένα ποιοτικά άρτιο αποτέλεσμα στα πρότυπα του ”Απόλυτα Καθαρού ” των εσωτερικών χώρων.

2) Ανταποδοτικά Οφέλη  από τα προγράμματα του Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω –  Εξοικονομώ, αλλά και για την Απορρύπανση με Αναζωογόνηση, Εξυγίανση και Απολύμανση των χαλιών στο χώρο σας. * (εντός λεκανοπεδίου Αττικής)

        3) Ρωτήστε πως θα Κερδίστε τα Ανταποδοτικά Όφέλη  !!!

Για σας που έχετε μηχανήματα καθαρισμού στρωμάτων (π.χ Kirby), ρωτήστε μας πως μπορείτε να  Κερδίστε τα Ανταποδοτικά Όφέλη, από τις εφαρμογές Bio-Mattress Cleaning με το “Ανέγγιχτο πλύσιμο”, όπου αφαιρούνται επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλα», συγχρόνως δε με την εφαρμογή των εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ απολυμαντικών, εξασφαλίζουν μικροβιολογική & βακτηριακή απολύμανση, εξουδετερώνοντας παθογόνα μικρόβια, βακτηρία, ιούς, ζύμες και μύκητες, καθυστερώντας έτσι την εκ νέου επιμόλυνση.

Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Σχετικά Άρθρα

Η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα διαχείρισης για την προαγωγή υγείας.

Τα θεμελιώδη κριτήρια ποιοτικής Bio – απορρύπανσης στα πρότυπα του ”Απόλυτα Καθαρού ”

Όταν ‘’βιολογικός και οικολογικός’’ εμπλέκονται σε καθαρισμούς – απολυμάνσεις- απεντομώσεις !!

House Dust Mite : Ακάρεα οικιακής σκόνης!!

Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.

Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.

Μήπως οι ‘‘Οικολογικοί Bio – κτόνοι’’ κυκλοφορούν ανάμεσα μας;!!!

Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.

Bio-καθαρισμός στρωμάτων : Μια αγνοημένη υπηρεσία !!!

Green and Clean Rooms …“Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Η Επίδραση της Bio-Απορρύπανσης των Στρωμάτων στους Χώρους Φιλοξενίας

Τα 20 +1’’ Όταν’’ της Καθημερινότητας μας.!!!

Η έξαρση της ψώρας , οι παρασιτικές λοιμώξεις και οι ‘’δευτερογενείς επιμολύνσεις ’’.

Οι 10 +1 λόγοι μείωσης – αποφυγής αλλεργιών με την καθαριότητα.

Εναλλακτική Καθαριότητα : Δεν πλένω….. Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ.

Οι ασφαλείς και υγιεινές κατοικίες είναι υποχρέωση όλων μας.

Οικονομικές παρενέργειες και από τα σκαθάρια των χαλιών.!!

Προσωπικά Στοιχεία
Επαγγελματικά Στοιχεία για:

Επαγγελματικούς  χώρους Ξενοδοχεία, Παιδικούς σταθμούς, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης  (Hospitality) , Γυμναστήρια, Καμπίνες Πλοίων, κ.λ.π.

Απαντήσεις σε ερωτήματα

3) Γνωρίζετε ότι το ραδόνιο με την εισόδου του στους εσωτερικούς χώρους διασπάται σε μερικά θυγατρικά του ραδιενεργά προϊόντα που μπορεί να προσκολλώνται σε σωματίδια σκόνης , να συγκεντρώνονται στα χαμηλότερα επίπεδα,( λόγω του βάρους του), σε μοκέτες-χαλιά, σαλόνια, στρώματα, δάπεδα και κατ’ επέκταση σε αεραγωγούς, κλιματιστικά αλλά και ότι η Ανακυκλωνόμενη Επιμόλυνση από την ηλεκτρική σκούπα να το κάνει πιο επικίνδυνο κλπ.  

4) Οι κουρτίνες είναι το πρώτο φίλτρο προστασίας των εξωτερικών χωρών και χρειάζονται απορρύπανση - πλύσιμο και εσείς τις:

6) Γνωρίζατε γιατί η εφαρμογή της Επαγγελματικής Απορρύπανσης (τινάγματος ) στα χαλιά, πρέπει να γίνετε  πριν πλυθούν αλλά και όταν δεν πλένονται πρέπει να απορρυπαίνονται, όχι μονό για θέματα υγείας αλλά και για να προστατεύονται από τον σκόρο η το σκαθάρι των χαλιών.

Ζωντανή Ενημέρωση - Σημαίνει - Σωστή Επικοινωνία . Σωστή Ενημέρωση - Σημαίνει - Σωστή Επιλογή

10) Γνωρίζοντας  ότι το "υποτίθεται καθαρό θα είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο", είμαστε πλέων σίγουροι, ότι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε γιατί πρέπει να τηρούνται  "προδιαγραφές προστασίας" του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και ότι  δεν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε λανθασμένες μεθόδους καθαρισμού, για την στοιχειώδη καθαριότητα μεν, αλλά επιπλέον δε, για την εξοικονόμηση πόρων- ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

11) Θέλετε με  πέντε βήματα να μειώσετε την έκθεσή σας  στην “εσωτερική επιμόλυνση” στους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, τα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης (Dust mites), η στους αόρατους εισβολείς -Ακάρεα Cannibals

Με τα προαναφερόμενα διαπιστώνουμε ότι, για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων με στόχο την εγγυημένη ποιότητα για ένα Ασφαλέστερο και Υγιέστερο Περιβάλλον, δεν εξαρτώνται τα πάντα από τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, αλλά και από τι ενημέρωση και απαιτήσεις έχουμε ως καταναλωτές.

Το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα υποστηρίζει το πρόγραμμα Ανταμείβομαι για επιχειρηματική συνεργασία με Επιστημονικούς Διαγνώστες (Cleaning Advisors ),  για να παραμείνουν οι Επιστήμονες στην Ελλάδα, μιας και η επαγγελματική τους συνεργασία, για την βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών για μια καλύτερη ποιότητα ζωής , έχει κριθεί Απαιτητή.

Η Γνώμη σας Μετράει.

Αν είναι θετική, καλή!  Θα θέλαμε να ξέραμε τι έχετε να πείτε.
Αν είναι αρνητική, τεκμηριώστε μας τα αρνητικά σας σχόλια γιατί τα χρειαζόμαστε
Εάν είναι μια πρόταση . είμαστε ανοιχτοί σε συμβολή σας .
Αν είναι η συμβουλή, θα μπορούσε να μας ωφελήσει για να βελτιωθούμε.
Εάν θέλετε να εκφράσετε κάτι - είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε.

Είμαστε στην διάθεσή σας. (Περιγράψτε ότι θέλετε στο πεδίο με τα σχόλια που βρίσκεται παρακάτω).

Μας ρωτάτε συχνά γιατί σας παρέχουμε δωρεάν πληροφορίες και απαντάμε σε ερωτήσεις. Είμαστε εδώ για να  βοηθήσουμε, για σας χάριν σε σας, όπως το αναφέρουμε πάντα, πάνω από 23 χρόνια.

Ενεργή  συμβολή  στο Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα μπορούν να έχουν όλοι , από τη συμμετοχή από τη συμμετοχή της οικογένειας ,της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, των κυβερνητικών η μη-κυβερνητικών οργανισμών, συλλογών, σωματείων, ιδρυμάτων και φορέων,  με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Προσοχή: Στην επιτόπια ενημέρωση σας μην καλέσετε ποτέ φίλους η γνωστούς. Δεν πρέπει να ξέρουν τι "υπάρχει'' στο δικό σας χώρο. Λειτουργούμε με ευαισθησία, υψηλές προδιαγραφές ακεραιότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς, ώστε να τηρείτε το "απόρρητο της καθαριότητας'' χωρίς να γίνετε το σπίτι σας η ο επαγγελματικός σας χώρος "εμπορικό κέντρο επιδείξεων''.

Πληροφορίες ζητήσετε μας στο email info@klintec.gr με πλήρη στοιχεία, η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Οι επαγγελματίες στους τομείς της καθαριότητας που θέλουν να ενημερωθούν για συμμετοχή για υπεραξίες που διαρκούν, μπορούν να στείλουν πλήρη στοιχεία στο email info@tapitokatharistes.net για να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Δείτε εδώ πληροφορίες για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος και για την αποτροπή αυτοματοποιημένες υποβολές spam.
Image CAPTCHA
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.